Hur installerar jag en Ungo Alarm?

Hålla bilen säker från inbrott och skadegörelse kan vara tufft i vissa områden. Om du har problem, kan installera ett billarm avskräcka personer från att rikta ditt fordon, hålla dina tillhörigheter och din bil säker från tjuvar. Clarion Företaget tillverkar en rad larm kallas Ungo larmsystem som du kan installera på din bil själv. Genom att ansluta trådarna i enheterna till rätt platser på din bil, kommer du att kunna larma. Instruktioner
1

Koppla loss batteriets anslutningar för din bil. Försök inte att ansluta den här enheten när strömmen är ansluten. Anslut den fasta röda kabeln från baksidan av Ungo systemet till en konstant strömkälla. Det bästa sättet att göra detta är att köra kabeln direkt till den positiva polen på batteriet och linda den runt.
2

Anslut den bruna kabeln som kommer från baksidan av den huvudsakliga säkerheten enheten till den röda tråd som kommer från sirenen. Anslut den andra kabeln från sirenen, som kommer att vara svart, till en ren bit metall på fordonets chassi genom att linda den runt.
3

Anslut den gula ledningen på baksidan av larmsystem till den positiva polen på tändningslåset. Detta gör att larmet ska ljuda av om någon försöker starta bilen utan nyckel.
4

Anslut den svarta jordledningen från baksidan av säkerhetssystem till en bit av ren metall som du gjorde i steg 2 för jordledningen från sirenen.
5

Anslut den violetta kabeln till den positiva ingången på dörren switch som styr takbelysning i bilen. Anslut den gröna ledningen till den negativa ingången på samma switch. Dessa förbindelser kommer att slå larm när dörrarna öppnas och ljuset tänds när larmet är aktiverat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89949.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.