Excalibur Billarm Instruktioner

The Excalibur Företaget gör produkter för att förbättra din bil inklusive en linje av billarm för att hålla din investering trygg och säker när du inte runt. Excalibur billarm komma med en liten sändare som kan anslutas till din nyckelring och används för att ställa in larmet när du lämnar bilen och att stänga av larmet när du är redo att komma in och köra. Denna sändare är lätt att använda och de instruktioner för drift det är enkelt att komma ihåg. Instruktioner
1

bort dina nycklar ur tändningslåset och lämna fordonet. Släck belysningen och vrid tändningsnyckeln till läge "Off". Stäng alla dörrar på fordonet.
2

Tryck på den stora sändarknapp beläget i centrum av den avlägsna sändaren. Genom att trycka på denna knapp en gång kommer att orsaka dina lampor att blinka och ett litet kvitter att låta från trygghetssystemet, vilket indikerar att larmet är beväpnade och redo. Lås på dina dörrar kommer att engagera såväl som en starter avbrott relä, vilket kommer att hindra fordonet från att starta tills larmet kopplas ur.
3

Tryck på den stora knappen på fjärrkontrollen en gång till stänga av alarmet innan du öppnar dörrarna. Larmet kvittra gång och dörrarna låses upp, vilket indikerar att systemet har stängts av och det är säkert att gå in i fordonet.
4

Tryck på den lilla knappen på högra sidan av enheten för att driva en sekundär funktion i fjärrkontrollen. Vanligtvis kommer den öppna bagageluckan till bilen, men kan också programmeras för andra verksamheter av platsen som installerade ditt Excalibur systemet. Den tredje knappen sitter på vänster sida av fjärrkontrollen kan också programmeras för att driva ett system i bilen, men har normalt ingen nytta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89872.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.