Hur man gör en hemmagjord Car Alarm

Installera billarm är lika viktigt som att installera ett system dörrlåsmekanism i bilen. Hemlagad bil larmsystem kretsar kring ett enkelt koncept för att göra ett högt ljud och ett medel för att utlösa det. Traditionellt, larmsystem fungerar via radiosignaler att utlösa flera andra mekanismer såsom larma polisen eller automatisk kontroll av lås. Genom att följa några enkla regler, kan du bygga din egen kostnadseffektiv och effektiv hemgjord bilens larmsystem med hjälp av några få husgeråd. Saker du behöver
isolerade trådar
Trådskalare
elektriskt batteri larm Mössor och klipp
Trä krokodilklämma
Saxar
kartongremsa
String Review, en bit av plywood
eltejp eller lim
Visa fler instruktioner
1

Använd en kabelskalare för att ta bort isoleringen från ledningarna och fäst ena änden av kabeln till den positiva polen av batteriet klämman och den andra änden till den negativa polen på batteriet klippet. Avlägsna isoleringen från två trådar och fäst ändarna av en av dessa till den positiva polen på elektriska larm och den andra änden till minuspolen på det elektriska larmet.
2

använda lim eller tejp att säkra den elektriska larm och batteriet klipp till plywood. Se till att det elektriska larmet och batteriet klippet inte vidrör varandra. Dessa kan vara nära men inte röra. Addera 3

lösa änden av kabeln är ansluten till den positiva polen på batteriet klippet kommer att knytas runt övre käken av trä krokodilklämman. Den lösa änden av kabeln är ansluten till det positiva uttaget hos den elektriska larmet knytas runt underkäken för trä krokodilklämman. När klippet är tilltäppt (eller pluggad), bör de nakna metalldelar av båda ledningarna kommer i kontakt.
4

Klipp ut en bit kartong och rum mellan käftarna på krokodilklämman att skapa ett hinder mellan de två trådarna. Klipp ut papp så en betydande längd bör gå längre än längden på krokodilklämman.
5

Vid bortre änden av kartong, skapar ett hål med hjälp av en pinne och sätta en liten längd av robust snöre genom den. Hålet bör tillses om kartongen dras ut ur käftarna hos krokodilklämman, kommer det inte riva sönder. När kartongen dras ut och de två käftarna ansluta, kommer larmet att utlösas.
6

Stick krokodilklämman till plywood med lim eller eltejp, limma eller tejpa denna bit plywood enligt sätet i bilen eller en lämplig plats där mekanismen syns inte lätt.
7

bit kraftig sträng går igenom kartongen måste vara ansluten till låsmekanismen av bilen. Knyt snöret runt låsmekanismen så det utlöser ett keyless inresa. Sätt i batterierna i batterihållaren och testa ditt larm för att kontrollera att det fungerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89887.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.