Inaktivera en OEM Alarm på en 2000 BMW 325 Ci

Liksom andra BMW-modeller , kommer 2000 BMW 325 Ci med ett larm . Larmet , som drivs av en nyckelbricka , hjälper avskräcka tjuvar . Larmet måste avaktiveras om du planerar att installera en eftermarknad larmsystem , eller om du förlorar din nyckelbricka . Saker du behöver
Startnyckel
Keyless knappsats
Visa fler instruktioner
1

Avaktivera larmet genom att trycka på låsknappen på din keyless inresa nyckelbrickan två gånger . Om du tappat nyckeln fob , helt enkelt sätta nyckeln i förarsidans dörr och låsa upp bilen för att avaktivera larmet .
2

Sätt nyckeln i tändningslåset och vrid det , men starta inte bilen. Därefter letar du upp knappen larmet överstyrning , på förarsidan kick panel . Tryck och håll in override knappen på lådan tills bilen larmet piper en gång .
3

Hitta säkringsdosan med larmet säkringen i den . BMW 325 Ci har tre säkringshållare . En under huven på bilen nära batteriet , en bakom passagerarsätet och en i trunken på den högra sidan . Diagrammet på säkringsboxen panelen talar om vilken säkring går till larmet . Använd en säkring avdragare för att ta bort säkringen så att du inte skadar de omgivande säkringar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89912.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.