Inaktivera Stöldskydd i en 2001 Mitsubishi Eclipse

2001 års Mitsubishi Eclipse kom utrustade med en fabriksmonterad stöldskydd. Ledningar för stöldskyddssystemet ligger inne i rattstången, under tändningslåset tumlaren. För att avaktivera anti-stöld system i din 2001 Eclipse, koppla ur larmet tråden och ta bort larmet säkringen. Saker du behöver
Skiftnyckel
spårskruvmejsel
Avbitare
Eltejp
Säkring avdragare
Visa fler instruktioner
1

Open huven på din Eclipse. Arbeta med din bil avstängd.
2

minuskabeln på batteriet genom att använda en skiftnyckel för att lossa bulten och sedan dra kabeln ur sitt fäste. Koppla bort pluskabeln på samma sätt, och ta bort kabeln från sitt fäste. Ta alltid bort minuskabeln först, eller du kan kortsluta den elektriska ledningar i din Eclipse.
3

in spetsen på en skruvmejsel i springan omger plattan tändningen ligger på rattstången. (Tändningslåset är den utrustning som du sätter din bilnyckel.) Tryck på rumpan av skruvmejseln med handflatan för att lossa panelen. Ta bort panelen, och ställ den åt sidan.
4

Lokalisera tjuvlarm tråd. Varje trim Eclipse har olika ledningar och kan använda olika färgade trådar. Konsultera din instruktionsbok för ett kopplingsschema för din specifika trim Eclipse. Om du inte har en instruktionsbok, kontakta en lokal Mitsubishi-återförsäljare och fråga en certifierad mekaniker vilken färg tråd i din Eclipse är den stöldlarm tråd.
5

Klipp kabeln med avbitare, och linda de exponerade ändarna i eltejp.
6

tillbaka plattan tändningslåset, och knacka det på plats med hjälp av händerna.
7

Lokalisera säkringsboxen på undersidan av rattstången. Nå under rattstången och dra säkringsdosan nedåt för att exponera säkringarna.
8

Avlägsna stöldskydd säkring med en säkring avdragare. Den stöldskydd säkringen är märkt --- inte bort några andra säkringar.
9

Byt säkring rutan.
10

Anslut pluskabeln på batteriet genom att sätter tillbaka den i fästet och dra åt bulten med en skiftnyckel. Anslut den negativa kabeln på samma sätt. Anslut alltid den positiva kabeln först, eller du kan kortsluta den elektriska ledningar i din Eclipse. Stäng huven på din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89933.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.