Hur inaktiverar jag en Saab Car Alarm ?

Saab-fabriken billarm automatiskt varje gång föraren låser bilen med nyckelbrickan . Om du inte vill att alarmet set , måste du helt enkelt använda nyckeln för att låsa dörren manuellt . Men om du inte vill ta sig tid att låsa din Saab varje gång du avslutar bilen , hittar du det lättare att stänga av larmet helt . Saker du behöver
Startnyckel
Säkring avdragare verktyg
Visa fler instruktioner
1

Placera nyckeln i tändningslåset och starta bilen . Liksom andra fordon , har Saab ett larm rutan under förarsidan instrumentbräda . Tryck och håll in override knappen tills larmet piper en gång .
2

Lyft och säkra huven på bilen så att den inte faller på dig , sedan leta efter säkringslådan . På Saabs bilar , sitter säkringsboxen till höger om motorn , bredvid brandväggen .
3

Leta rätt säkring . De flesta säkringsdosor har säkringarna märkta tydligt . Om säkringarna inte är märkta , titta på diagrammet på baksidan av säkringsdosan locket för att avgöra vilken säkring ansluter till larmet .
4

Dra säkringen . Använd ett verktyg för säkring avdragare för att ta bort säkringen ur elcentralen noggrant . Sätt tillbaka locket på säkringsboxen , och stäng huven på bilen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89903.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.