Hur Wire Bulldog Security

En Bulldog Säkerhet larmsystem är ett alternativ du har om du är ute efter att förbättra den övergripande säkerheten i ditt fordon och avskräcka tjuvar och vandaler från rikta din investering. Bulldog-systemet har en trådlös fjärrkontroll som du använder för att aktivera och avaktivera larmet från ett säkert avstånd när maskinvaran är installerad i ditt fordon. Installera detta system kräver ett par minuter av din tid, men kan spara pengar i det långa loppet. Instruktioner
1

Koppla bort bilens batteri genom att ta bort strömkablarna från både de positiva och negativa inlägg. Medan varje inlägg tas bort, ta ut spritsudden från Bulldog Security kit och rengör en yta av metallen i motorrummet för att förbereda sig för att placera systemet inne.
2

Stäng av alla mobiltelefoner eller andra elektroniska enheter innan, eftersom det kan orsaka störningar under installationsprocessen. Avlägsna skyddshöljet från baksidan av larmsystemet att avslöja en klibbig baksida. Tryck på systemet på den plats du har rengjorts och fortsätt att trycka på en minut tills systemet sitter på plats.
3

Anslut den röda klämman vid slutet av den röda tråd som kommer från systemet till den positiva batteripolen. Anslut den svarta klämman vid slutet av den svarta kabeln till den negativa terminalen på samma sätt. Det är nu säkert att sätta tillbaka batterikablarna att återlämna makten till fordonet. Kontrollera att säkerhetssystemet är tillräckligt djupt i motorrummet som du kan stänga huven innan så för att förhindra skador.
4

Tryck på knappen "1" på fjärrkontrollen för att beväpna enheten. Om du hör ett pip systemet installerats korrekt och tillkopplas efter 45 sekunder. Tryck på knappen "2" när som helst för att avaktivera larmet och ange och använda bilen som vanligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89950.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.