Hur man installerar Black Widow 1900

En bil är mer än bara ett sätt att få fram och tillbaka från en plats till en annan, är det också en investering. Du kan skydda din bil från stulna få eller falla offer för vandalism genom att installera ett säkerhetssystem. The Black Widow 1900 är ett säkerhetssystem som har en fjärr kedja-nyckeln som du kan använda för att aktivera och avaktivera larmet. Du måste installera systemet i bilen innan du kan använda den. Saker du behöver
Borrmaskin Montering skruvar
Wire tie
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på din bil och lossa batterikablarna från terminalerna på batteriet för att förhindra elektriska stötar eller skador på ditt fordon eller Svarta Änkan enheten. Ange framsätet på bilen och använda borrmaskin och fästskruvar för att fästa systemet modul för enheten under instrumentbrädan där den inte kommer att störa rörliga delar.
2

Flytta tillbaka till framsidan av bilen. Välj en plats under huven för att montera sirenen. Denna plats bör vara borta från alla varma eller rörliga delar i motorn och på en plats där den inte kan nås under bilen eller genom grillen. Använd skruvarna och borra för att fästa sirenen så att den är vänd nedåt.
3

Fäst stötsensor till rattstången med en tråd slips. Under instrumentbrädan, lokalisera 14-pin kontakt för huvudström sele för fordonet. Anslut den röda kabeln från systemet modulen till batteriets ingång på selen. Anslut den vita kabeln till parkering ljusflöde. Anslut den bruna kabeln från sirenen till sirenen tråd utgången på modulen och anslut den svarta kabeln från sirenen till en bit av ren metall för att jorda den.
4

Anslut den bruna och vita kabeln från modulen till hornet utsignalen på selen. Anslut den svarta och vita kabeln till kupolen ljusflöde och blå och vit kabel till stammen eller huven ingång på selen. Anslut den gula ledningen från modulen till tändningen ingången på selen och den svarta kabeln till en bit av ren metall för att jorda den.
5

Anslut den violetta ledningen på modulen för att den positiva dörren trigger ingång på selen och den gröna kabeln till den negativa dörren trigger ingång. När alla anslutningar är gjorda, är det säkert att återansluta batterikablarna till polerna och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89971.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.