Hur du justerar en Viper Car Alarm

Hur många gånger har du vaknat till ljudet av din Viper billarm klockan 3, bara för att finna att det var grannens katt hoppar på motorhuven på din bil? Eller kanske är det en passerande sopbil, eller ett blomstrande stereo från ungen ner på samma gata. Viper gör stora larm, men precis som alla andra larm på marknaden, ibland är de bara behöver vissa justeringar. Saker du behöver
skruvmejsel och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Hitta platsen för chocksensor. Börja med att titta under förarsidan instrumentbrädan i din bil för en liten svart eller klar låda, oftast inte mer än 3 inches square. Den exakta platsen för denna modul beror på var installationsprogrammet placerade den. Även om inga två fordon kommer att vara samma, rekommenderar Viper använda buntband för att fästa modulen till en stor bunt av trådar. Om sensorn inte är väl synlig eller åtkomlig från undersidan av instrumentpanelen, kan viss demontering av din bil vara nödvändig. Börja med att ta bort knäet dyna (panelen under rattstången). De exakta processer och verktyg behövs beror helt på ditt fordon.
2

Leta efter en liten knopp eller infälld skruv längs ena sidan av enheten. Detta kommer att vara inställningsratten. Använda fingret (om möjligt) eller en liten skruvmejsel, vrid ratten medurs för att slå känsligheten upp, och moturs för att sänka känsligheten.
3

Testa sensorn genom att smälla flera områden av ditt fordon med en flat hand med fingrar något spridda (använd inte en knytnäve, och se till att ta bort alla ringar - du vill inte skada din bil). Åtminstone kolla känsligheten på de fyra hörnen på fordonet. Justera känsligheten igen om det behövs.
4

ihop din bil om det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89861.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.