Hur man installerar ett system Auto Security

Ett säkerhetssystem för din bil är en klok investering oavsett var du bor. Ett billarm förringar tjuvar från att stjäla din bil och varnar för en eventuell paus i. Även om många bilmodeller kan ha ett larmsystem byggt, många bilar inte. Istället för att gå till en bilmekaniker som kan ta ut en rejäl avgift för att installera systemet, kan du installera det själv. Instruktioner
1

Sätt din bil i park och slå på nödbromsen. Stäng av tändningen och kontrollera att du inte slår på batteriet vid någon punkt i installationsprocessen.
2

Öppna huven och leta efter ett område i din bil där larmet kan monteras. Välj en region där det finns tillräckligt med utrymme för larmsystemet att fästas under din huv. Platsen måste också vara tillräckligt nära bilens batteri.
3

Häng larmsystemet nedåt på huven. Detta gör att fukt aldrig samlas i ledningar i systemet.
4

Anslut den negativa kabeln från batteriet till den negativa laddningen eller till ett metallchassi bas. Efter den negativa laddningen är ansluten, anslut den positiva kabeln på batteriet till den positiva laddningen terminalen.
5

Anslut alla färgade trådar till deras rätt fack. Detta varierar beroende på billarm varumärke. De flesta larmsystem upprätthålla en allmän inställning, t.ex. en violett tråd som ansluts till din tändning. Även med vissa likheter, kommer alla bilens larmsystem variera.
6

Testa ditt billarm. Det enklaste sättet att testa din billarm är att trycka på den röda larm knappen på din knappsats. Bilen larmsystem bör komma med ett larm pad som ansluts till bilens nyckelring. Om bilen larmet går från att trycka på den röda knappen, då bilens larmsystem är i drift.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89885.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.