Felsökning av ett system Auto Alarm

Auto larmsystem är ungefär lika vanligt som bilnycklar dessa dagar. De är en bra idé också, om du måste arbeta eller bo i områden där det finns en hög bilstöld takt. Det verkar som det finns ungefär lika många billarm beslutsfattare som det finns bilar att sätta dem i, och även om det finns skillnader i design och ljud, är målet singular --- skydda bilen. Eftersom de olika larmen är så stort, och de fordon som de köpt för är så många, kan bara allmänna tips som passar de flesta larm och fordon erbjudas. Instruktioner
1

Kontrollera din inredning takbelysning först, om ditt larm inte beväpna sig som det ska. Vrid strömbrytaren till "Off", eller ange att den ska komma på när du öppnar dörren bara, oftast mitt inställningen på omkopplaren. Se till att du stänger alla andra eftermarknaden lagt utrustning batteriet driver.
2 Bilar utan larm är bilar med öppna dörrar i vissa områden.

Testa ditt larm för att se om det beväpnar sig. Avsluta bilen, titta och lyssna efter hornet pip eller annan signal larmet aktiveras. Läs instruktionsboken avsnittet om inställning och justering av larmgivare på din bil och larmsystem om larmet inte satt sig.
3

Var försiktig när du justerar larm sensorer. Ställ dem inte på en nivå som gör dem alltför känsliga för yttre rörelse och rörelse, eftersom detta kommer att orsaka fantom larm eller falsklarm. Justera larmström sensorn så att den inte går ut till följd av en plötslig ström /spänningsfall från batteriet som fortfarande är service andra elektriska komponenter.
4 Valets säkerligen kommer att uppskatta Betjänad Mode.

Kontrollera systemets Betjänad läge intill se till att det fungerar. Ställ larmets Betjänad Mode för att undvika att utlösa oönskade larm. Sätt i nyckeln i tändningslåset och vrid på tändningen utan att starta bilen. Håll knappen intryckt i 10 sekunder.
5

Watch för LED-indikator för att komma på och hålla fast. Fortsätt att hålla knappen SET ner när du stänger av strömbrytaren. Släpp knappen när du har stängt av strömbrytaren.
6 Betjänad läget är bra, men glöm inte att stänga av den när bilen återlämnas.

Kontrollera att systemet nu kommer att avaktivera Betjänad läget. Stäng av Betjänad läget, så larmet kan ställas in på nytt. Stick in nyckeln i tändningslåset och vrider på knappen på, men inte starta bilen.
7

Tryck på knappen SET och slå av tändningen i en rörelse, och ta ut nyckeln. Håll inte knappen nedtryckt längre än en eller två sekunder när du stänger Betjänad Mode.
8 24-timmars läge är perfekt när du måste lämna bilen obevakad under längre perioder.

Kontrollera ditt larmsystem s 24-timmars läge. Tryck både på "Start" och "låsa" knapparna samtidigt och håll dem intryckta. Håll och vänta tills du hör bekräftelse anteckning eller ton. En klocka visas på LCD-skärmen innebärandes 24-timmars läge är beväpnad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89880.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.