CompuSTAR larminstruktion

Den CompuSTAR billarm låser upp din bil och vapen den för att förhindra inbrott. När din bil står inför ett försök till kompromiss, kommer en högljudd larmsignal, avvärja eventuella inkräktare. Systemet levereras med en touch-skärm i bilen gränssnitt och en fjärrkontroll. Du tar fjärrkontrollen med dig när du lämnar bilen för att styra larmet. Fjärrkontrollen tillåter dig att beväpna, avväpna, lås, öppna och ens tillnärmelsevis starta bilen. Lär dig allt om grunderna i ditt larmsystem innan du tar bilen ut. Instruktioner
1

Tryck på "Lås /Sound" knappen en halv sekund på din fjärrkontroll för att låsa eller beväpna din bil. När du har beväpnade bilen, kommer ett hårt tryck eller lyft av ett handtag iväg larmet. Hålla ner "Lock /Sound" knappen under 3,5 sekunder låses bilen och skickar systemet in i panik-läge, vilket kommer att sätta igång larmet.
2

Tryck på "Lås upp"-knappen på din fjärrkontroll styra en halv sekund för att låsa upp och avväpna din bil. Alla dörrar låses upp och larmet stängs av, så att du kan skriva in ditt fordon utan att utlösa larmet. Tryck på "Lås" och "trunk" knapparna samtidigt för att aktivera passiva beväpning. Passiv beväpning kommer arm och lås bilen 30 sekunder efter att du har avväpnat larmet.
3

Tryck på "Trunk" knappen på din fjärrkontroll för en halv sekund för att avfrosta din bakrutan. Tryck på "Trunk"-knappen i 2,5 sekunder för att utlösa trunk release och öppna bilens bagageutrymme. Om du trycker på knappen för att öppna bakluckan och du är inom räckvidd, fjärrkontrollen piper en gång så att du vet din bil har mottagit signalen, och stammen öppnas.
4

Tryck på "Target"-knappen på fjärrkontrollen under en halv sekund för att rulla ner fönstren. Tryck och håll nere "Target"-knappen i 2,5 sekunder för att automatiskt starta din bil på distans. Om du trycker på knappen för att starta bilen på distans och är inom systemet, kommer fjärrkontrollen piper en gång och nyckeln ikonen tänds så att du vet att bilen har mottagit din signal. Efter att bilen har startat, kommer alla lampor på den fjärranslutna blixten. Tryck på "Target"-knappen i 2,5 sekunder igen för att stänga av fjärrstart.
5

Slå på tändningen och tryck på "Lock /Sound" och "trunk" ikoner på systemets pekskärm samtidigt i en halv sekund för att sätta din bil i Betjänad läget. Dina parkeringsljus, den öppna dörren och ikonen hammare kommer alla att blinka för att låta dig veta betjänt har aktiverats. Ställ din bil till betjänt läge när du lånade bilen till någon eller att ha den på service. Detta kommer att stänga alla larmfunktioner tills du avaktiverar betjänt läget genom att upprepa processen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89934.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.