Unik Bil Säkerhet Larm Idéer

Bil larmsystem används ofta i ett försök att avskräcka potentiella tjuvar genom att använda blinkande strålkastare och horn tutande. Även om detta kan avvärja vissa tjuvar får mer kunniga och fräck tjuv snabbt kunna koppla dessa larm och göra av med din bil. Men det finns några unika larmsystem tillgängliga för inköp eller genom att göra ändringar i din bil. Strobe Light

Konvertera din inredning takbelysning till en strobe ljus som aktiveras när tjuven öppnar dörren. Förutom ljudet av larmet kommer blixtljus göra din bil mer synliga i trånga utrymmen såsom partier galleria parkeringsplatser, möjliggör brottsbekämpning och säkerhetspersonal att hitta det snabbare.
Interiör Alarm

Installera ett larm i bilens interiör. En piercing, hög decibel larm skrällande i örat av tjuvar kan avvärja stöld försök eller avskräcka dem från att köra fordonet under en längre tid.
Bränslepump Urkoppling

Om din bil har en elektrisk bränslepump, anslut bränsleledningen till larmsystemet så att bränslepumpen inte fungerar när larmet är aktiverat. Även om tjuven avlarmar systemet, kommer fordonets motor inte få något bränsle och misslyckas med att starta. Addera GPS

Installera en GPS-tracking system i din bil. Genom att installera en GPS-tracking system, kan placeringen av bilen snabbt fastställas av systemleverantören som larmar brottsbekämpningen att din bil har blivit stulen och där det är.
Silent Alarm

De flesta av oss har upplevt den irritation av ett billarm som går av på grund av en slumpmässig vibration och inte en stöld försök. Ett tyst larm varningar bara du och inte resten av världen att larmet har aktiverats. En signal skickas till en sändare som du har i din ägo, så att du kan undersöka situationen snabbt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89838.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.