Hur att avväpna en K-9 Larm

Dedikerade bil tjuvar kan få tillgång till ditt fordon genom att plocka låset eller krossa fönstret, sedan varm tråd bilen och hastigheten bort. Den K-9-serien av billarm, tillverkade av Omega Research, skydda din bil när du inte runt. Men eftersom bilisterna blir mer vana vid att tekniken, de letar alltmer efter en blandning av trygghet och bekvämlighet. Omega Research insett detta och inkluderade flera sätt för ägarna att avväpna produkten. Instruktioner
RFID
1

Tryck på fjärrkontrollens knapp.
2

Håll knappen intryckt i 2 sekunder. Titta på LED-lampan på kontrollpanelen att blinka, vilket signalerar RFID-funktionen är aktiverad.
3

gå mot bilen. Den K-9 larm avväpna när du får inom 2 till 5 m (6 till 15 fot) i bilen. Addera Fjärrkontroll
4

Flytta inom 2 till 5 m (6 till 15 fot) av den larmade fordonet.
5

Tryck på knappen på fjärrkontrollen en gång. Håll inte ner knappen.
6

Lyssna efter sirenen piper två gånger och titta på för parkeringsljus att blinka. Alarmet är nu frånkopplat och bilens dörrar är olåsta.
Emergency Override
7

Lås upp och öppna förarsidans dörr med din nyckel. Den K-9-systemet registrerar entrén som ett intrång och aktivera, blinkande parkeringsljus och slår larm.
8

Skjut din nyckeln i tändningslåset. Vända bilen på.
9

Tryck systemets betjänt knapp på instrumentpanelen för att avaktivera larmet. Den exakta tidpunkten och metoden som används för att trycka betjänt knappen beror på modellen. Till exempel, måste du trycka på knappen en gång inom fem sekunder efter att vrida nyckeln i tändningslåset om din bil skyddas av K-9 Mundial modell, medan K-9 Sombra modell kräver att du trycker på knappen betjänt ett personligt förinställd antal gånger med 20 sekunders vrida om nyckeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89960.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.