Hur man fixar en bil larm som håller att gå Off

Din bil larm går ut igen, och dina grannar är rasande. Inga tjuvar är i närheten, så varför är det klingande off? Och vad sägs om de stackars shoppare som lämnar butiken efter en rolig dag för att surfa bara för att mötas med att konstant irriterande skrällande från bilen? Om din bil larm går ut utan någon uppenbar anledning (även om du har tryckt på chirper flera gånger) och du inte har tid eller pengar för att ta den till din återförsäljare eller installatör för en check-up, här är en några förslag på hur du kan avsluta bullret --- åtminstone tillfälligt. Instruktioner
1

Hitta avstängnings-switch för ditt larmsystem. När ditt larm har installerats kommer installationsprogrammet troligen utrustad med en avstäng-switch så att du kan stänga av larmsystem som helst. Den avstängningsventilen sitter normalt under din ratt nära fötterna och är dolt så att tjuvar inte kan hitta den. Installatören ska ha visat dig var det är. Du kan behöva hålla ned för tre eller fyra sekunder för systemet att stänga.
2

Lossa säkringen på larmet i säkringsskåpet. Säkringen för billarm bör märkas på rutan, eller du kanske måste titta på din bil bruksanvisning att lista ut vilken säkring att ta bort.
3

Prova att återställa larmsystemet . En möjlighet är att sätta nyckeln i bildörren, vrid för att låsa dörren, sväng igen för att öppna den för att återställa larmet. Andra knep och rutiner kan hjälpa dig återställa ditt larmsystem, beroende på bilmodell. Se avsnittet Resurser för en annan metod för att återställa din bil larm.
4

Koppla bort batteriet. Detta alternativ är en sista-scenario. Stäng av bilen och ta ur nyckeln. Två sladdar som driver din bil köra upp till toppen av batteriet där de skruvas på (tänk på de positiva och negativa kontakter som du använder när du hoppa starta din bil). Använd en skiftnyckel för att skruva av sidan mutter på varje kontakt. (Gör den negativa sidan först, och när du ansluter batteriet satte den negativa sidan igen först.) Du bör kunna lyfta kontakten upp och stänga av batteriet. Denna metod är mest användbart när du har en bil larm som går ut på natten eller när du inte aktivt använder bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89815.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.