DIY: Installera ett larm i en Civic

Bil larm ger ökad säkerhet och förhindra stöld. Med en god kännedom om din bils elektriska ledningar, kan du installera din egen Honda Civic billarm, vilket sparar tid och pengar. Ta dig tid att bekanta dig med ledningar i streck innan, eftersom du kommer att utföra huvuddelen av installationen på den här platsen. Saker du behöver
Wrench
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på bilen, och koppla bort jordkabeln från bilens batteri . Den jordkabel är ansluten till batteriets minuspol, ta bort den med en skiftnyckel
2

Koppla den positiva batterikabeln och installera larmets siren i ett utrymme nära till bilen ". s motor. Anslut larmets kabeln till den positiva batterikabeln.
3

Kör ledningarna från larmet till förarsidan av bilen, och för den genom samma hål genom vilket motorns ledningar passerar.
4

Installera stötsensor på fästet för mittkonsolen (du måste ta bort radion att lokalisera fästet). När du har monterat stötsensor, kör ledningarna till förarsidan av bilen (till samma punkt som du körde ledningar i föregående steg).
5

bort klustret täcka på förarsidan, och installerar larm hjärnan bakom instrumentpanelen. Dra av underdash, och dra ut i början inaktivera kabeln från larmet hjärnan. (Se ditt larm bruksanvisning för exakt utseende och placering av dessa komponenter.) Fäst denna kabel till startmotorn tråd, som ligger i tändningen sele.
6

Återkoppla undersidan av instrumentbrädan, dölja alla av ledningar. Återanslut den positiva batterikabeln till bilbatteriet. Testa larmet, och göra eventuella justeringar för känslighet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89882.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.