Hur berätta om du har Keyless Entry

Keyless inträde kan hittas i hem och kassaskåp, men det är vanligast i bilar. För fordon, är keyless inresa åstadkoms med hjälp av en fjärrkontroll, som är inbäddad i själva nyckeln eller tar form som en nyckelbricka. Detta system gör att du kan larma ett larm samt lås och låsa bilen dörrar. Vissa nyckellösa alternativ är standard på fordonet, andra monteras med eftermarknaden kontroller. Vissa fordon är utrustade med keyless inresa. Instruktioner
1

Fråga säljaren. Om du köper en bil, frågar om den är utrustad med fjärrstyrning. Om du köper bilen från en återförsäljare, ska informationen anges på bilens specifikation (spec) ark. Ska du köpa från en privat säljare, helt enkelt fråga om keyless inresa, vilket kan ha kommit standard med fordonet eller installerats efter inköpet.
2

Läs manualen. Alla bil manualer innehåller information om funktionen för att modellen och trim nivå. Du kommer att kunna avgöra om din bil är utrustad med fabriksmonterade nyckellösa funktioner.
3

Kontakta en certifierad återförsäljare eller tillverkare. Även om du köper bilen från en tredje part, en certifierad återförsäljare eller tillverkaren kommer att kunna berätta för dig om bilen byggdes med keyless inresa. Har chassinumret till hands, eftersom det kommer att hjälpa till återförsäljaren eller tillverkaren avgöra din bil modell och trim nivå.
4

Hämta bilen besiktigas av en utbildad mekaniker. En bilverkstäder, kollision och larm installation butiken kommer att kunna undersöka bilen och avgöra om den är utrustad med en fabriksmonterad eller eftermarknaden keyless inresa funktionen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89853.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.