Hur man tar bort Viper billarm

Viper billarm skyddar din bil från stöld. När du arbetar på rätt sätt, ger billarm dig ett mått av tillförsikt att du fortfarande kommer att hitta din bil utanför när du går till jobbet på morgonen. Vid fel, ger emellertid en billarm inget skydd och kan även vara en olägenhet för dig och dina grannar. Krångla Viper larm orsaka en rad problem, bland högt och kontinuerligt buller, ett inaktiverat horn och ett dött batteri. I allmänhet kan du inte fixa en trasig Viper billarm, den måste bytas ut. Innan du installerar en ny bil larm, måste du ta bort den gamla. Saker du behöver
Arbetshandskar
skiftnyckel
Skruvmejsel
Avbitare
linlåsen
eltejp
Visa fler instruktioner
1

Sätt på arbetshandskar och vända bilen av. Öppna huven och lossa den negativa kabeln från batteriet med skiftnyckel.
2

Öppna förardörren och tittar på omslaget till undersidan av instrumentbrädan. Ta bort locket med hjälp av skruvmejsel och hitta larmmodul. Modulen är en svart, rektangulär låda med en antenn tråd på ena änden. Använda avbitare, ta bort eventuella bindningar eller fästanordningar som håller larmet på plats och dra ut det från under instrumentbrädan. Addera 3

Hitta de två stora trådarna på modulen skarvas in tändningskabeln kommer från rattstången. Använd avbitare för att klippa de två kablarna från tändningen tråd, ta bort larmet start inaktivera relä. Återanslut strömkabeln till terminalen med hjälp av tråd pressningar. Dra åt pressningar för att se till att anslutningen är säker. Anslutningen ska vara trygg för att bilen ska starta efter att du tar bort larmet.
4

bort den svarta kabeln ansluter modulen till det interna utrymmet under instrumentbrädan. Detta inaktiverar alarmet genom att ta bort strömmen från batteriet. Om den svarta kabeln var skarvas in några kablar, anslut dem till deras ursprungliga källa och linda med eltejp.
5

Klipp larmtråden ut strålkastaren kretsen och reparation med tråden crimp. Vind eltejp runt den nya anslutningen. Gör samma sak för larmanslutningar till Horn, inre ljus och dörrlås.
6

Sätt tillbaka den negativa kabeln till batteriet och stäng huven. Starta bilen för att se till att tändstiftsledningen reparationsarbeten. Om bilen inte startar, går tillbaka till tändstiftsledningen och åter säkra lämplig vajerklämman.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89957.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.