Hur man installerar en bil larm i en bil

Har du nyligen köpt ett säkerhetssystem för din bil? Eftersom det finns så många olika typer av larm kan det vara lagom utmanande att installera ett billarm i en bil. Detta kan underlättas genom att följa dessa steg. Saker du behöver
Billarm
Bruksanvisning
Verktyg
Visa fler instruktioner
1

förbereda bilen och larmenhet. Börja med att få några diagram över bilens ledningar och layout. Eftersom det finns så många olika typer av bilar, kan installationen variera något. Manualen som kommer med larmsystemet kommer att vara till hjälp i detta steg. Du kommer också att behöva samla in material larmet efterlyser såsom skruvar, en skruvmejsel och avbitare.
2

Ta bort alla paneler eller lock i bilen som är specificerade i larmets handbok. Montera sirenen enligt anvisningar från den manuella. Vanligen en plats som undersidan av metall huven på bilen används.
3

Montera modulen. Det är en bra idé att sätta detta någonstans utom synhåll.
4

Kör betjänt omkopplaren enligt anvisningar från den manuella. Du kan behöva ringa en teknisk support representant på plats hjälpa vid anslutning av enheten om den manuella är oklart.
5

Wire den externa antennen. Se till att allt som måste anslutas eller ansluten till larmenheten är.
6

Kör LED-ljus. En teknisk support representant kommer återigen att vara till hjälp.
7

Anslut ström-ledningar från larmenheten till bilens batteri. En säkring måste fästas på ström-ledningar vid denna tidpunkt. Se din manual för specifikationer på hur man fäster detta.
8

Montera chock detektorn. Detta steg kommer att variera mer än resten baserat på skillnader i larmenheter och bilmodeller. . Konsultera din manual noggrant innan du installerar chock detektorn
9

Använd manualen för att slutföra kabeldragningen dörrlås, bör larmet har strömavkänning, tråd det vid denna tidpunkt. En teknisk rådgivare kommer att kunna hjälpa dig med att hitta rätt ledningar strategi för din bilmodell.
10

Leta starter tråd i bilen och installera alla starter avaktivera komponenter som styrs av en teknisk rådgivare.
11

Slutför alla diverse kablar genom att läsa manualen. Vid denna tid gå över ditt arbete och se till att alla kablar är säkert täckt. Även om det fortfarande finns delar som måste bifogas larmmodul göra det nu. Detta bör slutföra installationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89783.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.