Hur man installerar en bil larm i en Ford Focus

Ford Focus är populär bland customizers och installera ett billarm är en prioritet. Installera ett larmsystem på Ford Focus kräver omfattande kabeldragning kompetens och en tydlig förståelse av bil elektroniska system. Populära alternativ att ta med under detta projekt är fjärrstart och makt fönster aktivering med mer komplexa system. Installera ett grundläggande larm i Ford Focus tar cirka två timmar. Saker du behöver
Larmsats med adaptrar fordonets ledningar
Drill
Skruvmejslar
buntband
Visa fler instruktioner
1

Läs larmet manuellt noggrant och bevara den tekniska support nummer för larmet hands i fall du har frågor. Öppna huven och koppla den positiva batterikabeln. Anslut kabeln larmet strömmen till den positiva batterikabeln och köra den längs brandväggen på förarsidan.
2

Montera sirenen på en öppen plats i motorrummet av Focus, som vetter mot motorn begränsa vattenkontakt under körning. Skjut förarsätet hela vägen tillbaka och ta bort skruvarna som håller botten av ratten fallet på plats.
3

Identifiera starter tråden och fäst starten inaktivera reläet. Anslut modulen makten låset till slussen relä bredvid säkringslådan. Borra ett litet hål i instrumentpanelen för LED-ljus och knäpp fast den på plats.
4

Installera stötsensor per manualens anvisningar och dra ledningarna under instrumentbrädan. Mata makt och siren kablar genom brandväggen och ansluta dem till larmet styrmodulen. Fäst resten av ledningarna till larmmodulen och säkra den så långt tillbaka i instrumentbrädan som möjligt. På modeller före 2008 plats styrenheten bakom radion för förbättrad säkerhet.
5

Anslut den positiva batterikabeln och testa larmet. Justera känsligheten efter behov och fäst alla lösa trådar med buntband.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89801.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.