Hur man bygger en Fake Ljus Car Alarm

Ett billarm kan avskräcka en tjuv från att stjäla en bil - men så kan en falsk bil larm, om tjuven tycker att det är riktigt. Oftare än inte, flyttar den blinkande lampan indikerar ett billarm en tjuv på en bil utan larm. En falsk billarm är helt enkelt ett blinkande ljus som ser ut som en riktig bil larm ljus. Det kostar bara ca 5 dollar och en timme av din tid för att bygga upp en realistisk falsk billarm som automatiskt blinkar när bilen är avstängd och slutar blinka när bilen är påslagen. Saker du behöver
blått eller rött blinkande 12-volts LED-lampan med anslutningsledningar
Drill och lite storleken på LED-ljus
Wire strippor
eltejp
Skruvmejsel

Visa fler instruktioner
1

Koppla bort kablarna bilbatteri från batteriet. Ta bort minuskabeln först. För att ta bort batterikablarna, lossa skruven på kabeln med hjälp av en skruvmejsel. När skruven lossas, kommer kabeln drar lätt bort batteriet stolpen.
2

Strip 2 inches från ändarna av flygande ledningar som är anslutna till din LED-ljus med en kabelskalare. Strip en tråd i taget. För att använda kabelskalare, stänga verktyget runt tråden omkring 2 inches från änden av tråden. Håll kabelskalare väl tillsluten, dra verktyget mot slutet av tråden. Den trådskalare kommer dra plastbeläggning av wiren.
3

Wrap den röda flygande bly tråd runt den positiva batteripolen kabel. Tråden ska lindas runt batterikabeln skruven som du lossade när du tar bort batterikablarna. Kör de röda och svarta kablarna längs sidan av motorrummet och driva igenom dem
4

så att de körs under instrumentbrädan. Använd eltejp för att tejpa kablarna till sidorna av motorrummet så att de inte rör sig.
5

Få tillgång till bilens tändning genom att ta ur start bostäder. Tillgång till bil tändningar varierar beroende på bilmodell. Det bästa sättet att hitta tillgång till tändningen i bilen är att titta i bilens instruktionsbok. När du har tillgång till tändningen, är du redo att gå vidare till nästa steg.
6

Lokalisera 12-volts gnisttändning tråd. För att bestämma denna tråd, hänvisa till bilen reparationshandboken.
7

Strip 2 inches bort från slutet av 12-volts tändstiftsledningen hjälp av ett verktyg kabelskalare.
8 < p> Vrid den svarta flygande bly tändare som är kopplad till lysdioden till den 12-volts gnisttändning tråd.
9

Wrap eltejp runt den del av tvinnade svarta flygande bly och trådar tändning.

10

Pop ut instrumentbrädan dummy panelen där du vill att lysdioden ska visas. De flesta bilar har dummy paneler i instrumentbrädan. Dummy paneler är sektioner som dyker ut ur instrumentbrädan utan att ta bort själva instrumentbrädan. Om din bil inte har en dummy panel eller om du inte kan lista ut hur att poppa ut en dummy panel finns i bilen reparationshandboken.
11

hjälp av en borrmaskin och lite, borra ett hål i den borttagna dummy panelen. Använd en bit som kommer att borra ett hål som är i samma storlek som den LED-ljus.
12

Sätt LED-ljus i dummy panelen. Lysdioden ska glida in i hålet från baksidan av dummy panelen så att den sticker ut från framsidan av dummy panelen. Pop dummy panelen tillbaka i instrumentpanelen.
13

Sätt batterikablarna tillbaka till batteriet, börjar med den positiva kabeln. Sätt pluskabeln på batteriet stolpen och dra kabeln skruven tills kabeln sitter fast på stolpen. Lägg sedan den negativa kabeln på med samma metod.
14

Testa falska billarm. Med tändningen avstängd, ska lysdioden blinka. När tändningen slås på, bör lampan släcks. Om falska billarm inte fungerar, gå tillbaka och kolla alla dina steg för att se till att alla kablar är korrekt anslutna.
15

Byt tändningen bostäder.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89813.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.