Hur aktiverar jag en Sienna Alarm System?

Nya Toyotas, inklusive Toyota Sienna minibussar, kan komma med fabriksmonterade stöldskydd larmsystem. Dessa är ofta extrautrustning, monterad på en extra avgift på en ny bil ägarens begäran, även om sådana system ibland installeras som standard utrustning. De flesta stöldskydd larmsystem larmar om rörelsesensorer på fordonet de är installerade i utlöses eller om luckan utgåvor hanteras. Ibland ledningar eller batteri frågor kan leda till en funktionsstörning billarm, orsakar det att aktivera sig på oönskade tider eller gör det svårt att stänga av larmet. Lyckligtvis kan du återställa Sienna larmet lätt att stänga av den, i stället för att stänga av den genom att dra ur kabeln. Instruktioner
1

Placera din bilnyckel i Sienna tändning, och vrid nyckeln framåt - men inte så långt fram att du starta motorn. Vanligtvis du vrider nyckeln framåt tills det klickar till "tillbehör" inställningen, slå på de elektroniska komponenterna i bilen men inte starta bilen.
2

Leta betjänt /åsidosätta omkopplaren (placerad under Siennas instrumentbräda område), och håll den. Du måste trycka på och hålla knappen inom 5 sekunder för att vrida nyckeln framåt i steg 1.
3

ned denna knapp tills LED alarmindikatorn (installerat blinkande ljus) börjar lysa med fast och larmet piper en gång.
4

Upprepa steg 2 och 3 för att ställa in larmet tillbaka till väpnad, användbara läget. Steg 3 återställer larmsystemet, upprepa stegen armarna återställningen systemet. Lägg märke till LED-lampor kan blinka två gånger, larmet kan pipa två gånger, eller båda kan förekomma, vilket indikerar att larmet har aktiverats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89854.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.