Car Alarm Fjärrstart Installationsanvisning

Installera en bil larm och fjärrstart systemet är ett bra sätt att utrusta din bil med två moderna bekvämligheter: inbrottsskydd och möjligheten att starta din bil på distans (till exempel från inne i ditt hus när det är kallt ute). För gör-det-självare utan bil eller elektroteknik utbildning, kan en bil larm och fjärrstart installation bevisa ganska utmanande. Du bör alltid följa instruktionerna som följer med din bil larm och fjärrstart enhet, men det finns några generella installations strategier du kan tänka på. Installera larmkomponenter

En typisk bil larm och fjärrstart system kommer att ha flera larmkomponenter du behöver för att montera inne i bilen. Dessa inkluderar vanligen - men är inte begränsade till - en styrmodul, en chock eller vibration sensor och en siren. Enligt DrDetailShop.com, kommer du vill montera din kontroll modul, som är ansvarig för att överföra signaler mellan bilens larm och handkontrollen, högt upp i den främre delen av bilen, t.ex. ovanför handskfacket eller ljudsystem. Placera modulen i bilens mittkonsol är ett annat alternativ. Du bör använda den bindning som beskrivs i din specifika installationshandbok, vilket kan kräva användning av små skruvar eller höghållfast lim. Aldrig installera modulen under huven på din bil, eftersom vibrationer och värme kan skada den.

När du installerar stötsensor rekommenderar ovanstående källa med hjälp av plast-kabel eller band zip för att fästa den på rattstången. Naturligtvis, se till att detta inte kommer att störa bilens manövrerbarhet. Dessutom måste du ansluta styrenheten till sensorn, så ha detta i åtanke när man beslutar om komponent placering. Larmets siren bör installeras på en plats där det är svårt för inbrottstjuvar att få tillgång, till exempel väg upp bakom rattstången eller djupt inne i bilens kontrollpanel. DrDetailShop.com rekommenderar installerar siren med högtalaren nedåt, så det inte samlas fukt.
Wiring tändningslåset

avlägsna starter del av ditt billarm och fjärrstart systemet måste kopplas till bilens tändningslås, vilket är en elektronisk panel bakom låscylindern (där du sätter din nyckel). Enligt DrDetailShop.com, kommer du vanligtvis att hitta fyra komponenter från bilens tändningslås och koppla dem till fjärr förrätt mekanism. Dessa inkluderar trådar för matning, startmotor, tändning och tillbehör. Enligt ovanstående källa, bör alla dessa trådar vara lätt att hitta, eftersom de är oftast av hög mätare. Du bör noga löda alla anslutningar, och sedan täcka dem i eltejp för extra skydd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89830.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.