Hur man koppla upp ett larmsystem till en 2001 Buick Regal

Lägga till en bil larm till en 2001 Buick Regal varierar i svårighetsgrad, beroende på vilken typ av larm som installeras. En grundläggande billarm består av endast ett fåtal delar: en sensor (detta avgör om bilen bryts i), Horn (detta gör ljud för att varna dig till ett eventuellt inbrott), och styrenheten (detta är typiskt del av sensorn). Läs alltid bruksanvisningen för den specifika modellen larmet som används innan du påbörjar installationen, eftersom denna modell kan ha speciella funktioner eller instruktioner. Saker du behöver
Skruvar Drill
eltejp
Plast buntband
Trådskalare
Säkring
Visa mer Instruktioner
1 < p> Koppla bort bilens batteri. När du gör arbetet på ett fordon, är det alltid klokt att koppla bort batteriet.
2

Hitta en plats att montera horn. Hornen är vad låter världen veta att din bil blir uppdelad. Den bästa positionen för hornet är nära fronten på bilen bakom grillen. Detta sätt, är ljudet obehindrat och högljudd. Öppna huven för att hitta en plats för horn. I Buick modeller, bör det finnas vissa strukturella barer bakom grillen. Använd plast buntband för att montera horn till barerna. Kontrollera att anslutningen är tät och solid. Alternativt kan hornet borras i karossen.
3

Kör tråden från hornet i kabinen i fordonet.
4

Anslut hornet till larmets styrenhet. Det bör ansluta rätt i. Instruktioner om hur och var man kan montera styrenheten inuti fordonet är lägre i steg 8.
5

Anslut strömkällan till larmets styrenhet. De flesta larm kontakten i bilens elsystem, antingen till tändningen, batteriet eller radio tråd. . Den bruksanvisning för den specifika modellen larmet kommer att specificera vilken kraftkälla önskas
6

att ansluta larmet till bilens batteri, kör strömkablarna (+ /-) till bilens batteri från sensor. Bifoga en säkring till strömkabeln för larmet. Manualen för larmet skall framgå vilken typ av säkring du ska använda. Anslut den positiva ledningen larmet ström till den positiva batteripolen. Anslut den negativa larmtråden till marken eller negativa batteripolen.
7

Anslut sensorn till styrenheten. I de flesta larm styrenheten och sensorn är en enhet. Om de inte är, sedan ansluta sensorn till styrenheten, och tejpa givaren till styrenheten.
8

Montera styrenheten. Hus styrenheten under rattstången under förarens sidobeklädnad. Använd plast band att montera styrenheten på plats. Det kommer att finnas många trådar under kåpa att styrmodulen kan fästas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89955.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.