Hur man installerar en bil larm i en VW Jetta

Installera ett grundläggande larm i VW Jetta sparar pengar på försäkringar och avskräcker tjuvar som söker bekvämt insteg. Skydda VW Jetta kräver praktiska kunskaper om bilens ledningar och övergripande elsystem. Larm som är mer komplexa kan innehålla fjärrstart, rörelsedetektor och personsökning på kapabla larm moduler. Jetta modeller med fönsterhissarna har olika ledningar än de utan. Saker du behöver
Larmsats med adaptrar fordonets ledningar
Skruvmejslar
buntband
Drill
Visa fler instruktioner
1

bort panelen under ratten för Jetta genom att öppna den lilla panelen på vänster sida. Ta bort skruvarna och dra panelen ur bilen. Snäpp ut sparka panelen till vänster förarsidan framför dörren. Pop huven och ta bort den positiva batterikabeln från terminalen.
2

Montera sirenen på ett öppet område i motorrummet. Face sirenen mot motorn för att begränsa vatten exponering vid körning. Anslut kabeln larmet strömmen till den positiva batterikabeln och kombinera det med sirenen trådarna. Dra ledningarna längs brandväggen och in i trådbunten inträde framför ratten. Addera 3

Placera larm styrenheten så långt in i Jetta s streck som möjligt. Ju svårare modulen är att installera, desto svårare är det för en tjuv att hitta. Fäst modulen till en kraftig kabel bunt med buntband eller borrning i tvärstag och fäste med skruvar.
4

Installera stötsensor på en plats som föreslås av tillverkaren. Shock sensorer varierar kraftigt i hur de fungerar och var de är monterade.
5

Borra ett hål i en synlig plats på instrumentbrädan för lysdioden. Använda outs streck tryckknappar längs kontrollpanelen fungerar bra. Kör LED tråden tillbaka till styrenheten.
6

Hitta regulatorn dörrlåset ovanför säkringsdosan om VW Jetta är så utrustad. Snäpp på kraften lås modulen och dra ledningarna till styrenheten. Leta starter tråden under ratten och anslut starten inaktivera reläet.
7

Anslut ström, siren, chock sensor, dörrlås kontroll och starter tråd till larmet styrmodulen. Återanslut den positiva batteripolen och testa larmet. Justera känsligheten som behövs och ersätter gjutning och trim.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89808.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.