Hur stänga av larmet på en 1993 Jeep

Alla 1993 Jeepar kom standard med en fabrik larm. Medan larmet gör sitt jobb avskräcka bil tjuvar, måste du stänga av den om du skulle tappa din fob larmknappen eller behöver installera en eftermarknad larm. Lyckligtvis kan processen göras på några minuter, så länge du har de verktyg du behöver. Saker du behöver
Flathead skruvmejsel
Wire strippor
Elektrisk Wire
crimpers
Eltejp
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Sätt in nyckeln i låset på förarsidan dörren och vrid den för att stänga av larmet.
2

Lyft huven av Jeep. Använd en skruvmejsel för att bända den negativa batterikabeln från terminalen. Ställ den åt sidan, vilket gör att den inte rör vid någon annan metall.
3

Använd skruvmejseln för att bända bort kick panel på förarsidan av Jeep. Hitta lila och gul kabel. Detta är tråden till larmet.
4

Använd tråd strippor att skala bort en liten del av tråden utan att skära igenom det. Strip båda ändarna av en extra elektrisk tråd och linda en ände runt den exponerade delen av den lila och gula ledningen. Använd tråd crimpers att säkra kabeln och sedan svepa hela området med eltejp.
5

Leta efter bult närmast tråden. Använd en skiftnyckel för att lossa det precis tillräckligt för att glida tråden runt den och linda den motsatta änden av tråden runt bulten. Dra åt skruven för att jorda kabeln. Detta inaktiverar larmet helt.
6

Byt kick panel. Återställ och dra åt den negativa batterikabeln till sin terminal och stäng huven av Jeep.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89913.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.