Hur ansluta kablarna till Automotive Säkringar

Fråga vem som helst som skenat iväg på lite extra hästkrafter och ett sätt att mäta det, och han kommer att säga att för att få det att fungera rätt han hade att ansluta den korrekt. Du måste veta hur du ansluter kablar till fordonsindustrin säkringar om du planerar att lägga till en ny mätare, ljus, dator controller eller tillbehör som kräver en kraftkälla. All kabeldragning du behöver redan finns inom bilens kabelstam, du behöver bara veta hur man ska ansluta nya kablar till kretsen och det bästa sättet är genom säkringsdosan. Saker du behöver
Vehicle
Skiftnyckel
nåltång
Wire strippor
Säkringsdosa
Fuse Tap
nya ledningar
Visa fler instruktioner

1

Hitta bilens säkringsdosa placerad antingen i kupén i bilen eller under huven på många lastbilar. Öppna locket på säkringsboxen med de fästande klämmor placerade på en eller alla sidor om säkringen lock. Kläm och dra locket gratis.
2

Koppla den röda positiva batterikabeln från fordonets positiva batteripolen. Håll kabeländen från batteriet när du ansluter kablarna till fordonsindustrin säkringar för att förhindra kortslutning av bilens ledningar och datorsystem.
3

Bifoga en säkring kran på slutet av den nya trådar som ska anslutas till säkringarna inuti säkringslådan. Klipp och skala i slutet av varje tråd som kommer att ha en säkring kran fäst med avbitare ca 1/4 tum i längd. Exponera tillräckligt mycket kabel så att säkringen kranen kan skjutas över änden och tätt pressas med en tång för att fästa på änden av tråden. Upprepa processen för alla kablar som ska anslutas till fordonsindustrin säkringar när du är klar.
4

Leta rätt säkring för kabeln som ska anslutas till. Ta bort säkringen ur elcentralen och placera säkringen kranen i slutet av säkringen och sätt tillbaka säkringen i säkringslådan. Säkringen kranen kommer att hållas på plats av trycket från säkringen mot säkringslådan terminalen. Varje tråd kan strömförsörjd med den här tekniken. Anslut kablarna till fordonsindustrin säkringar med tråd kranar efter kontroll med installationshandboken och hitta lämplig smält anslutning till arbetet med din nya ledningar.
5

Täck säkringsaggregatet när färdig kabeldragning ny utrustning med säkring kranar till kraft delarna. Testa den nya utrustningen genom att manövrera fordonet. Automotive mätare kan snabbt fast med säkring kranar när instruktionerna detalj lämplig kraftkälla som är avsäkrad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89833.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.