Inaktivera Bilsäkerhet

Oavsett om din bil är utrustad med en aktiv , passiv eller kombination säkerhetssystem beror enbart på fordonets år, märke och modell . Att ta bilen till en återförsäljare är det enda sättet att stänga av ett passivt säkerhetssystem - som en tändningsnyckel utrustad med en inbäddad chip . Men det tar bara några minuter att stänga ett aktivt system - som ett billarm . Saker du behöver
Alarm nyckelbrickan
Startnyckel
Säkring avdragare
Visa fler instruktioner
1

Lås upp bilen genom att antingen använda fob larmknappen eller manuellt låsa upp dörren med nyckeln . När bilen dörrarna låsa , avaktiverar larmet tillfälligt , så att du kan komma in i fordonet .
2

Sätt bilens larm i övervakad läge med override för larmet . Larmet box - placerad under instrumentbrädan - har antingen en röd eller svart override -knappen. Sätt nyckeln i tändningslåset och vrid den så att bilens batteri slås på , men motorn startar inte över . Håll sedan i override knappen tills lampan på instrumentbrädan förblir tänd och larmet ljuder en gång .
3

Leta larmet säkringen i säkringsdosan under instrumentbrädan . Försiktigt , ta bort säkringen med en säkring avdragare och stäng säkringsdosan .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89932.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.