På natten tänds strålkastarna plötsligt inte. Nödåtgärder

Vid körning på natten plötsligt tänds inte strålkastarna, och bilen kan bara parkeras på sidan av vägen. Om du fortsätter att köra under körning är det väldigt enkelt att orsaka trafikolyckor, vilket är mycket farligt. Vid den här tiden, om strålkastarna på vänster och höger sida inte är ljusa, är det troligt att ugnsfröet blåses. För att göra detta, kolla aktuella säkringar. Om säkringen verkligen blåses, byt ut den med en säkring av samma kapacitet, problemet kan lösas omedelbart, mycket enkelt.

Om en av strålkastarna inte lyser, är det troligt att strömkontakten på strålkastaren inte är i god kontakt. Vid den här tiden kan du gå till framsidan av bilen och trycka på strålkastaren som inte tänds för hand.

Om strålkastarna kan tändas direkt är det säkert att kontakten inte är i god kontakt. Vid den här tiden, så länge som strömsladden på strålkastaren är urkopplad och sedan ansluts igen, kan problemet lösas.

Om ljuslampans liv är uppe, t ex är strålkastarens strålkastare bruten, då får du inte köra med våld. Även om det är möjligt att köra med en strålkastare, kommer det att orsaka mycket problem för motsatt fordon. För att lösa detta problem kan du fästa tejppapper överst på strålkastarens lampskärm och täcka överst på lampskärmen med 1/3 av locket. Naturligtvis, eftersom varans vikt i bagaget är annorlunda, hur mycket ska täckas i lampans övre del, bör det behandlas under särskilda omständigheter.

Lämna ett svar