Hur kan man hantera motorkylning ohälsosamma berätta hemligheten med

vid

vid

1. dålig trafik – trafikstockningar eller långvarig tomgång, kylvätsketemperatur mätare display är för hög, fläkthastighet elektronisk utrustning Arbetstiden är för lång, motorljudet ökar och temperaturen är för hög. Felet är uppenbart när klimatanläggningen är påslagen. Hur att förlänga vakuummätaren Engine Använda Engine Valve Fault Diagnosis liv

2. När luftkonditioneringstemperaturen är för hög, för mycket flytande instabil tomgång, snabb acceleration svaghet, onormalt ljud motor.

3. När den varma bilen är avstängd i tio minuter är det inte lätt att köra i början av bilen, ibland stängs den varma bilen automatiskt vid körning.

4. kall bil luftkonditionering kyltemperatur cool, är inte självklart varm bil luftkonditionering och kylning effekt, och större resonans hum luftkonditioneringssystem.

5. När den heta bilen är tomgång, kopplas aggregatets kompressorkoppling ofta från eller till och med urkopplas, vilket gör att varmluftkonditioneringen inte svalnar.

Styrka: fullständig rehabilitering botemedel
huruvida smuts mellan

1. Kontrollera kondensorn och tanken är för stor, tvättas noggrant med högtrycksgas, en kondensor med en vattentank och för att säkerställa god värmeavledning.

Varm påminnelse: Var alltid uppmärksam på dammet mellan kondensorn och vattentanken.

2. Kontrollera temperaturskillnaden mellan vattenröret på vattentanken i den heta bilen. Om temperaturskillnaden är för stor måste du kontrollera termostatens öppning och huruvida pumpen har en hastighetsförlust.

Varm påminnelse: Temperaturskillnaden mellan vattentankens övre och nedre vattenrör bör inte vara för stor.

3. Efter den heta bilen, kontrollera returvattnet på returröret i övre änden av antifreeze-lagertanken. Om returvattnet inte är jämnt eller blockerat kommer vattentemperaturen att vara för hög.

Varm påminnelse: Blind inte demontera och byt delar under underhåll.

4. På grund av oregelbunden tillsats och ersättning av frostskyddsmedel kommer motorns vattenkanal och vattentank att blockeras i förväg och vattentemperaturen blir hög. Frostskyddet byts ut en gång vartannat år, och original tillbehör måste användas vid byte och tillägg.

Varm påminnelse: Efter att vattnet har lagts till motorns kylsystem eller att koncentrationen av tillsatt frostskyddsmedel överstiger 60%, kommer vattentemperaturen att vara för hög.

5. högtrycksluft-konditioneringssystem av det höga trycket är för högt; Kylluft balsam kylmedel eller smörjmedel fyllning överdriven; från intern debug självjusterande luftkonditioneringskompressor felfunktion, vilket resulterar i högt tryck hög, och igensättning av luftkonditioneringskondensor, ovan misslyckande kommer att öka belastningen på motorn, förbrukar kylsystemet termiska prestanda, hög temperatur leda systemfel.

Varm påminnelse: Om kylvätskan är för liten eller för mycket, kommer det att minska kylningseffekten.

bil läkare Citat: 5 varningsskyltar för att bestämma patienter

När du körde till verkstaden, som beskrivs underhåll mannen nedgången i fordonets prestanda eller problem, uppmärksamhet bör i samband med denna Buller och symtom. Vi kan säga att ju mer du förstår bilen, desto bättre kan du beskriva bilen inte att underhåll mannen att göra rätt diagnos och rätt recept.

1. Nytt eller onormalt buller är vanligtvis en indikation på en bilbrott. Till exempel låg brummande ljud kan lagerfel, det kan bara vara ett däck problem, skrikande ljud kan tyda på behovet av att ersätta bromsbelägg, eller lös bälte. När man beskriver ett fel är det bäst att tydligt förklara orsaken eller åtgärden som orsakade bullret.

2. Förutom prestandaförlust eller brus är indikatorn på instrumentpanelen en annan plats som inte kan ignoreras. Läs bilens bruksanvisning noggrant för att förstå betydelsen av de olika lamporna, vilket kan hjälpa dig att hitta nya fel i tid.

3. Om styrkänsla blir tight, bil ena sidan eller onormala vibrationer inom ett visst hastighetsområde, behovet av att kontrollera däcken eller balansera hjul är positionerat när du kör. Snabba reparationer när dessa problem upptäcks kan förhindra att felet fortsätter att expandera och undvika ytterligare förluster.

4. Av särskilt intresse är bromssystemet bromssystem eftersom det finns en mycket nära relation med trafiksäkerhet, ignoreras sådant misslyckande är liktydigt med att ta privatliv och andra gör äventyr.

5. Observera att bilen började smidigt. Om bilen börjar bli svår att starta är det bäst att öppna den för reparation för reparation.

Lämna ett svar