Nybörjare måste läsa Hur man justerar framljusen själv själv

                

En ljus strålkastare hjälper definitivt bilen. För människor som gillar själv justera belysningen är ett bra tillfälle för dem att visa sina talanger.

Välj först en bil att parkera vid kanten av väggen på natten. Håll framsidan och väggen så vinkelrätt som möjligt och håll ett avstånd på ca 10 meter. Slå på lamporna först och täck lamporna med en tjock trasa för att justera strålkastarna på varje sida. Kom ihåg att bilen kan inte läsa in för tung eller för lätt, så att den lyser kan justeras relativt balanserad. Jag rekommenderar till en vän som sitter i bilen, så att inte bara kan upprätthålla en lämplig belastning och någon kan hjälpa.

Öppna Efter belysningen kommer belysningen att projiceras på väggen med krita rekord, om belysningen ska hållas ungefär samma avstånd från mittaxeln på bilen. Om den partiella utåt eller inåt partiskhet fenomen är det nödvändigt att justera bilen med en skruvmejsel enligt bruksanvisningen för tips. Som för höjden på höger strålkastare strålkastarljuset nivå bör vara helt tom, och de vänstra strålkastare 10 cm bör höjas uppåt. Var försiktig så att du inte justerar lamporna för högt, så att förarens ögon fotograferas. Bortsett från höjd, kan bredden justeras belysningsljus kan vridas upp något till höger höger strålkastare trålen, så att regn och dimma, kommer dålig sikt hos vägytan ses tydligare på den högra sidan.

Lämna ett svar