Hur kan jag göra? Automotive bälten bryta ändamålsenliga husägaren Dela

[bil] kunskap anslutningar bil generatorer och vattenpumpar, fordonsindustri bälten spelar en viktig roll i att driva processen. Om du träffar en bil i Barren bälte brott är mycket besvärlig sak, rädsla för skador på bilen fortsatte att köra, stanna och vänta på räddning är tidskrävande och rädsla, vid denna tid om du känner till några akuta reparationsmetoder, skulle det inte Miya.
Om fordonet körs höra skarpa knäckt under fötterna, då signalen anger att bandet kan brytas, då föraren måste vara i enlighet med den faktiska situationen i bilen, är parkeringsbestämningen fortfarande insisterar på att gå framåt bryr sig inte om någonting går blint framåt.
1. Stäng av luftkonditioneringen
Om fordonet körs höra skarpa knäckt under fötterna, då signalen anger att bandet kan brytas, då föraren måste vara i enlighet med den faktiska situationen i bilen, är dom parkering insisterar fortfarande på att gå framåt, inte bryr sig om ingenting händer blint framåt.
2. Heater
öppna efter stängning luftkonditionering, föraren öppnade omedelbart bästa kupévärmare. Eftersom bil värmaren med hjälp av spillvärme av motorns kylsystem, cirkulerande vatten som orsakas av hytten. Detta gör att en kort tid att ta itu med problemet med stigande bil, naturligtvis, om det är sommar konvektion värmare är mycket dålig.
3. Kontrollera vattentemperaturen stiger
situation efter slutförandet av arbetet, föraren eller bilen för att fortsätta att observera situationen att stiga i vattentemperaturen, om du hittar grundvattennivån eller på den plats varning, är det bäst att stiga åt sidan säker parkering. Var inte försöka fortsätta gå framåt, annars kan leda till att bilen ”koka.
4. placering varningstriangel
Om du väljer att göra akuta reparationer till bilen eller väntar på räddning, se till att stanna på bilen omedelbart efter stadig varningstriangeln i den bakre delen av fordonet ca 50-100 meter. detta kommer att säkerställa att föraren bakom kan upptäcka och undvika
5. underhåll ändamålsenligt

järn Sizha <. br> efter en bruten bälte kan föraren knytas bort med tråd serie bälte, stop and go metod och helst för att övervaka vattentemperaturen, under normala omständigheter, kan du köra bilen till en närliggande verkstad.
② strumpor hotell med tråd, som silkesstrumpor också ett bra akut verktygsbälte med strumpor fästa i stället för brott, så bältet är inte lätt att dike bältet ur remdrift. Om du redan är en bruten bälte, strumporna kan göras till en bandliknande, så kan också kräva att resa resa
sammanfattning: i det dagliga driva processen, fordons bälten Barrier är ett ganska vanligt fel. Om Karg, träffade bilen bältet brott är mycket besvärlig sak. Därför lär ordentlig akut reparation fordons bälten är mycket viktigt.

Lämna ett svar