Volvo XC60:s nya bildskärm även i gamla 90-seriebilar

Volvo har förbättrat grafiken på sin stora bildskärmen och utvecklat nya funktioner till sin app Volvo On Call. Nyheterna presenteras först i nya XC60 men även äldre 90-seriebilar, XCX90, S90, V90 och V90 CC ska uppdateras vid nästa servicetillfälle.

Volvo släpper också sin service med till-bilen-leverans av varor till fler länder och appen Volvo On Call ska göras tillgänglig i ett 50-tal länder före årsskiftet. Därmed kan nio av tio Volvo-kunder världen över använda appen. Volvo ser Volvo On Call som den första kontakten med Volvo-kunden och kommer att utveckla fler tjänster i appen under de kommande åren. Enligt Volvo ska det så småningom gå att använda Volvo On Call med dess tjänster även om du inte äger en Volvo.

Bland de nyheter som märks i den nya tjänsten finns en möjlighet att skicka uppgifter till bilens navigeringssystem från din kalender i telefonen, hitta mackar på ett lättare sätt och be telefonen att leta reda på din bil på en stor parkering.

Uppdateringen av till-bilen-leveransen betyder också att det nu blir möjligt med fler leveranser än en under tiden bilen står parkerad.

Volvo har också förbättrat grafiken och logiken i den stora bildskärmen så att den blir lättare att använda för bilägaren. Den nya designen ska även gå att få i din äldre 90-seriebil då bilarna uppdateras vid nästa servicetillfälle.

Lämna ett svar