Nya Top Gear präglat av kaos

´BBC:s succéserie ”Top Gear” fick läggas på is sedan profilen Jeremy Clarkson fått sparken efter att ha slagits med en producent. Sedan dess spekulerades det länge om vem som skulle ta över showen – och när Chris Evans presenterades som showens nya stjärna var det många som trodde att det nu skulle bli ordning på torpet.

– När Chris blev anställd var det som om alla problem med vad som skulle hända med ”Top Gear” hade lösts, säger en anonym källa till The Sun.

Men så bra har det inte blivit. Flera personer har slutat på grund av konflikter under inspelningarna.

– Problemen bara fortsätter att komma, säger källan.

Den välansedda producenten Lisa Clark slutade efter bara ett par månader och följdes snart av redaktören Tom Ford.

LÄS MER: Top Gear-stjärnan förstörde hans bil – fick se det på tv

BBC vägrar ge Evans kontroll över programmet

I det här kaoset ska enligt The Sun Chris Evans ha krävt att få en roll som exekutiv producent och att få samma friheter att utforma programmet som företrädarna Jeremy Clarkson, James May och Richard Hammond hade. Men det verkar inte cheferna på BBC gå med på. Enligt uppgifter i den brittiska tidningen vill ledningen styra ”Top Gear” in i minsta detalj för att göra tv-serien mer ”politiskt korrekt”, någon som sägs göra Chris Evans rasande.

För Evans själv började problemen direkt. Enligt en person som arbetar med inspelningarna kraschade Evans en dyr lyxbil på ”Top Gears” testbana.

– Första gången Chris Evans körde runt banan kraschade han bilen. Oturligt nog för honom var det en splitter ny Jaguar som hade lånats ut till tv-showen, säger han till The Sun.

BEGAGNAT: 41 roliga prestandabilar till budgetpris

Lämna ett svar