Efter misstänkta stölden – Paul Walkers familj får bilarna

I slutet av 2013 gick Paul Walker tragiskt bort.

Han var i Kalifornien för att delta i en välgörenhetsgala, ”Reach out Woldwide”, till förmån för offren för tyfonen i Filippinerna.

Under insamlingen åkte Paul Walker i en röd Porsche Carrera GT som kraschade och började brinna.

Vännen Roger Rodas ska ha suttit i förarsätet och Walker i passagerarsättet. Båda två dog i kraschen.

 LÄS MER: Spelade Pokémon Go – kraschade in i träd

Anklagades för stöld

Inom 24 timmar hade 30 av Paul Walkers bilar olagligt tagits bort från ett lager. Richard Taylor, som jobbade på lagret, anklagades för tilltaget och stämdes av Walkers anhöriga som ville ha tillbaka bilarna eller få ersättning för deras monetära värde.

Och förra veckan nåddes en uppgörelse, skriver The Drive.

Det gjordes upp i godo och ett av villkoren var att vi får saker tillbaka, säger en av familjen Walkers advokater enligt sajten.

Andra villkor för uppgörelsen är dock konfidentiella, enligt advokaten.

De bilarna hade Walker

Paul Walker hade många bilar i sin samling som bland annat fanns i Richard Taylors garage där den sistnämnde hjälpte till att ta hand om bilarna. Det fanns bland annat en 2011 Porsche 911 GT3 RS, 2008 BMW M3, 2006 Ford Crown Victoria, 2004 GMC truck och tre BMW 1995 M3.

Efter döden ska Taylor ha utsatt familjen för utpressning genom att gömma bilarna och inte berätta var de fanns. Han begärde pengar för att berätta var de fanns.

I stämningsansökan skrev familjen att Taylor kan ha sålt några av bilarna för egen vinnig, och det är oklart hur många av bilarna som åter kommer till Paul Walkers familjs ägo, skriver The Drive.

I det här klippet kan du se när The Drives Matt Farah besökte AE Performance och tittade på Paul Walkers och Roger Rodas bilar.

 Sugen på en fräsigare bil? Se vad du kan få för din gamla här

Lämna ett svar