Bilder: Här är Techarts Porsche med 730 hk

Den Techarts-toppade modellen är baserad på Porsche 991 Turbo och Turbo S, skriver motorsajten Carscoops.

Karossen på nya Techart GTstreet R påminner om den på standardversionen av Porsche 911 Turbo och inkluderar även en ny aktiv aerodynamik som ger 321 kilo av verklig downforce vid 300 kilometer i timmen.

Kolfiberfrontspoilern levereras med en aktiv frontspoiler som optimerar luftflödet mot vatten- och oljekylare medan ett centralt luftutlopp hjälper till att minska det aerodynamiska lyftet.

De i sidled placerade flikarna på främre stötfångaren ökar downforce och minskar samtidigt motståndet.

Kolfibervingen bak är också aktiv och ökar automatiskt sin vinkeljustering med upp till 15 grader när Performance-läget är inkopplat.

Erbjuder paket med upp til 730 hästkrafter

Techart kommer att erbjuda GTstreetR med en rad kraftiga uppgraderingar över de vanliga 911 Turbo-modellerna med början från ett 608 hästkrafters-paket.

Nästa i raden är ett 649 hästkrafters-paket som gör det möjligt att accelerera från 0 till 100 kilometer i timmen på endast 2,7 sekunder och från 0 till 200 kilometer i timmen på imponerande 9,2 sekunder.

Techart kommer även att erbjuda ett 730 hästkrafters-paket för dem som vill ha ännu mera fart. Det blir från början av nästa år.

Det nya sportavgassystemet kommer med en steglös pneumatisk ventilkontroll och optimerar på detta sätt mottrycket beroende på olika belastningsförhållanden.

Två typer av interiör

Kabinen finns i två olika varianter – Exclusive och Clubsport. Exklusive kommer – som sig bör – med exklusiv läderklädsel medan Clubsport har Alcantara och färgmatchad störtbåge.

I båda versionerna är instrumentbrädan, mittkonsolen, innertaket, solskydd och dörrstolparna klädda i läder eller Alcantara.

”Techarts nya GTstreet R erbjuder ett mycket attraktivt alternativ för kunder som bara inte kan vänta till Porsche tar fram nya GT2 RS”, skriver Carscoops.

LÄS OCKSÅ: Här är AC Schnitzers extrema BMW M2

Lämna ett svar