Top Gear-stjärnan körde sönder hans bil

Engelsmannen Rob Willis gillar bilar. Och när han fick råd betalade han motsvarande 460 000 kronor för sin drömbil – en blålackerad BMW M3.

Det här är en bil som är känd för att vara snabb och för att klara tuffa tag i trafiken och på racerbanor. Därför blev Rob Willis förvånad när han provkörde sitt nyförvärv.

– Bilen lät verkligen konstigt. Det var ett klonkande ljud när jag styrde av motorvägen. Jag ringde bilhandlaren direkt, men de hade ingen aning om vad det kunde handla om. De hade ingen erfarenhet av keramiska bromsar som bilen är utrustad med, säger han till Daily Mail.

LISTA: Här är de 11 sämsta bilköpen på Blocket

Fick se Jermy Clarkson bakom ratten

Rob Willis åkte då till verkstaden där de försökte klura ut vad det var för fel på bilen.

– De kunde inte lösa det, och när jag åkte hem blev det bara värre, säger Willis.

Ett par veckor senare kom svaret på gåtan. Rob Willis var hemma när han plötsligt fick se sin bil köras på tv – av Top Gear-stjärnan Jeremy Clarkson. Och det var inga små påfrestningar som BMW:n utsattes för. Bilen sladdade runt en racerbana med en jublande Clarkson bakom ratten.

– De var en chock. Jag visste inte vad jag skulle säga på en halvtimme. Nästa dag gav jag tillbaka nycklarna till bilhandlaren och sa åt dem att de fick hantera det hela, säger Willis till Daily Mail.

Bilhandlaren har tagit tillbaka Robs M3:a och har erbjudit honom en annan bil i stället.

Lämna ett svar