Hemliga nya BMW M5 fångad på spionbilder

BMW M5

Troligen är det här en väldigt tidig prototyp av det som ska bli BMW M5. Bilen har setts på vägar i München och det mest spännande på fotografierna är de fyrkantiga avgasrören och enligt fotografen var ljudet helt klart från en M-bil. Däremot avslöjar bilens standardbetonade bromsar att det här verkligen är en prototyp och en bit ifrån den färdiga M-modellen.

Ford GT

Nu är den på väg – och på vägen. De allra första testerna på vanlig väg av nya Ford GT har inletts. Bilen väntas komma till modellåret 2017. Men tro inte att GT kommer att se ut som på bilderna. En hel del maskering sitter mer eller mindre bra monterad. Bilen skiljer sig en del åt jämfört med den konceptbil vi såg på Detroit-salongen tidigare i år.

Mercedes A45 AMG

Det dröjer inte förrän vi får se en uppfräschad Mercedes A45 AMG. Konkurrensen från främst Golf R400 gör att Mercedes planerar en A45 AMG samt en A45 AMG S med en motor som ger över 400 hästkrafter. Den nya A-klassbilen väntas vara klar till hösten med trolig debut på bilsalongen i Frankfurt.

 

LÄS OCKSÅ: Här är de första bilderna på Volvo S90

Lämna ett svar