Byggde mysig husbil av sunkig vit skåpbil

Det är inte många som höjer på ögonbrynen när de får se en alldaglig vit skåpbil. Och det är inte många som får storslagna idéer av den här typen av fordon.

Det fick dock Vasudeva Das, en man som har snickartalanger utöver det vanliga. Han började med att klä hela det kalla och nakna skåpets insida med vackert honungsfärgat trä – och redan här hade det trista skåpet förvandlats till en oas i bohemisk stil.

Takfönster och mycket förvaring

Men Vasudeva Das nöjde sig inte med det. Ett ordentligt takfönster installerades för att ljuset ska nå in. Ett antal möbler specialtillverkades, naturligtvis i vackert trä. Bland annat snidades en sittgrupp där det är tänkt att man ska kunna sitta och dricka te. Ett stort antal gömda förvaringsutrymmen skapades också där allt man kan behöva i en husbil kan förvaras. I ett av de stora skåpen finns nu musikinstrument, bland annat en sitar.

Specialbyggd eldstad

För att verkligen höja mysfaktorn till max ville Vasudeva Das ha en eldstad i sin skapelse. En specialbyggd liten kamin konstruerades – och det är också på den han nu kokar sitt te när han reser omkring genom östra Europa.

 

Fler bilder finns på Divine Factory.

 

Källa: Distractify

Lämna ett svar