Begagnattips – 35 riktigt bra bilar i höst

11 bra vinterbilar för under 50 000 kronor

Suvar, kombibilar, sedaner… det finns många biltyper som klarar vinterväder med bravur. Det behöver inte vara fyrhjulsdrivna, även om det underlättar i vissa situationer. Här tipsar vi om elva prisvärda begagnade vinterbilar i olika klasser.

11 begagnade suvar för under 90 000 kronor

En stor och trygg bil som tar sig fram nästan överallt – visst har suvarna sina fördelar. De är visserligen dyra att köpa nya, men här tipsar vi om elva favoriter som du kan få för under 90 000 kronor.

Begagnade bilar med fyrhjulsdrift – här är 10 bra köp

För många är 4×4 ett självklart val när de ska byta bil, även om det kan vara svårt att välja vilken man ska köpa. Här är tio modeller i olika klasser som vi tycker är vettiga köp.

Begagnattips: Volvo XC70

Volvo XC70 är en av de allra populäraste begagnatbilarna i Sverige. Det beror på att modellen är som klippt och skuren för svenska förhållanden. Den stora efterfrågan gör att andrahandsvärdet är förhållandevis högt, men har man råd kan det vara ett väldigt bra köp.

Begagnattips: Subaru Outback

Där många konkurrenter nöjer sig med några plastdetaljer för att ge sina bilar ett offroad-epitet gör Subaru jobbet på riktigt. Outback är en stenhård arbetshäst som inte backar för något.

Begagnattips: Volvo XC60

Snygg, smidig, säker och fyrhjulsdriven. Den lilla suven Volvo XC60 gjorde succé när den visades 2008. Nu är modellen ett sällsynt hett byte på begagnat­marknaden.

Lämna ett svar