Spionfotografens bilder på nya bilar

BENTLEY SUV

Bentley ska börja konkurrera med Porsche i suv-klassen och testar som bäst i södra Europa. Och det blir samma plattform på Bentleys suv som Porsche använder till Cayenne, Audi till Q7 och VW till Touareg. Bentely har lovat att det här ska bli den snabbaste suven. Debut sent 2015 eller tidigt 2016.

HYUNDAI I30

Vi har tidigare sett bilder som avslöjar att Hyundai ska banta stora i40. Nu ser det ut som att även i30 ska bli lite -mindre bullig i formerna. Grillen påminner om Audi och vi ser att instrumentpanelen kommer att förändras en hel del.

HONDA CIVIC

De första bilderna på nya Honda Civic har vi redan visat. Här syns kombiversionen som också ska få sig en ansiktslyftning. Vi ser en ny grill, nya lampor och nytt luftintag. En helt klar bil visas upp på bilsalongen i Paris i dagarna.

MAZDA CX-5

Det är dags att förnya CX-5. Modellen är en stor succé för Mazda världen över och därför kan vi räkna på mindre förändringar. Ny grill och nya frontlampor och ny design på de bakre lamporna – det är minsta möjliga förändring.

FIAT 500X

Fiat fortsätter att utveckla sin 500-serie och när nu Jeep precis ska lansera lilla suven Renegade är koncernen redo att börja sälja en kusin till Renegade kallad Fiat 500X. En välmaskerad 500X testas som bäst.

BMW X4 M

Nej, det ska, enligt BMW, inte byggas någon X4 M, i alla fall inte på dagens version av X4. Men vi kan se fram emot en M40i M Performance med en treliters turbomotor på 360–380 hästkrafter. Ryktet säger att bilen visas i Frankfurt nästa höst.

HONDA NSX

Honda är inne i en intensiv testperiod för sin modell NSX. Och lite mer jobb än väntat blev det när bilen kraschade och brann upp på Nürburgring nyligen.

MITSUBISHI OUTLANDER

Den ovanligt kraftiga maskeringen döljer vad som komma skall. Räkna med ny front med ny motorhuv och nya strålkastare för lite fräschare känsla. Interiört sker inga större ändringar, mer små finjusteringar för en bättre kvalitetskänsla.

HONDA CR-V

På plats på de sommarheta södra breddgraderna i Europa lyckades vår -spionfotograf dokumentera Honda CR-V som strax ska uppdateras. Då Honda hade med sig en modell av nuvarande generation kan vi enkelt se skillnaderna bilarna emellan. Ny frontgrill och nya strålkastare blir det.

BMW 3-SERIE

I sann BMW-anda har vi ett mycket försiktigt lyft att vänta för stor-säljande 3-serien. Strålkastarna och den främre stötfångaren förändras varsamt. Motorerna byts ut mot nya generationens Euro 6-motorer som är tystare, renare och starkare. Debut någon gång under hösten.

HYUNDAI I40

En snyggare i40 är på väg från Hyundai. På bilden körs bilen på Nürburgring och den är väl maskerad både fram och bak. Men det behöver inte betyda några större förändringar i designen bak – inte mer än kofångare och lister.

Lämna ett svar