Rattfull dödade pojke – la ut bild på Facebook

16-åringen körde på motorvägen 252 i Brooklyn Park, USA, när han plötsligt rammades av en bil bakifrån. Bakom ratten satt en 24-årig man som misstänks ha varit berusad.

De båda bilarna totalförstördes i kraschen. Den 16-åriga pojken skadades allvarlig och avled senare på sjukhus, skriver startribune.com.

Fick lämna prover

Den misstänkte 24-åringen lades in för observation och fick lämna prover för att fastslå huruvida han hade alkohol i blodet eller inte. Resultaten har ännu inte offentliggjorts.

Följande dag fick 24-åringen lämna sjukhuset. När han kom hem la han upp bilder på sitt bilvrak på Facebook, bilder som han också kommenterade:

”Det här är hennes front när jag var klar med henne”, skriver han bland annat. 24-åringen avslutade sitt inlägg med en ”smiley”.

Väckt starka reaktioner

Händelsen och bilderna på Facebook har väckt starka reaktioner i USA. Bilderna har plockats bort från nätet och för 24-åringen väntar nu rättegång.

I en intervju med startribune.com erkänner 24-åringen att han lagt ut bilder – men säger sig inte ha märkt att han kört på någon.

– Jag vet att jag kommer att få tillbringa mycket tid i fängelse, säger han i intervjun.

Lämna ett svar