Hemlig VW Touran fast på nya spionbilder

Porsche Boxster

Uppdatering, redan? Jodå, Porsche jobbar idogt och har redan i höst, drygt två år efter introduktionen, en lätt uppdatering av cabrioleten Boxster redo. De synliga skillnaderna blir små, på spionbilden kan vi skönja omarbetade stötfångare och nya LED-lampor. Motorerna uppdateras och blir något snålare och kanske får vi redan nu se en fyrcylindrig turbomotor i Boxster – något som Porsche lovat i framtiden.

BMW FAST

Nej, trots sitt namn är det här inte snabbaste bilen i BMW:s flotta. FAST är i stället en förkortning för Family Active Sports Tourer. Det innebär att modellen kommer att baseras på UKL-plattformen och nyligen introducerade 2-serie Active Tourer. Framhjulsdrift för drivningen och användarvänlighet i fokus, räkna med en praktisk kombi.

Ford Galaxy

Minibussarna hos Ford lever på övertid, men håll ut. Här har vi första bilderna på nya Galaxy. Teknikmässigt delas mycket med syskonet S-Max. Skillnaden dem emellan är att S-Max får en sportigare framtoning med sluttande taklinje och Galaxy blir betydligt mer boxformad. Räkna med stor frontgrill á la Aston Martin och en rejäl kupé.

Volkswagen Touran

Mer än tio år gammal och baserad på förrförra generationens VW Golf skriker Touran efter en ersättare – här är den! Med koncernens tjusiga MQB-plattform under skalet väntas ett rappt och bekvämt chassi. Av spionbilderna att döma får vi även en rejält kantig kaross vilket borgar för rymlig kupé med plats för sju personer.

Lämna ett svar