Bilarna tillverkarna inte vill att du ska se

Audi RS6 Avant

Förändringarna är minimala när Audi RS6 Avant uppdateras med ett facelift inför 2015 års modell. Nya strålkastare fram och baklyktor väntas vara största exteriöra skillnaden, men interiört blir uppdateringen troligtvis mer omfattande med nya material och menysystem. V8-motorn med 560 hästkrafter lämnas troligtvis orörd effektmässigt, men får antagligen sänkt förbrukning.

Audi A1

Utan att ha sett under maskeringen vet vi att facelift-uppdateringen av Audis minsting A1 innebär nya strålkastare, ny grill och omstöpt främre stötfångare med annorlunda dimljus. Med andra ord får den samma behandling som nya Audi S1 redan fått.

Porsche Cayenne plug-in hybrid

Vi vet redan att Porsche Cayenne snart får en lätt uppdatering utseendemässigt, och nu ser vi att Cayenne blir en plug in-hybrid. Drivlinan blir densamma som den i Panamera, det vill säga en bensindriven V6:a med 333 hästkrafter ackompanjerad av en elmotor på 95 hästkrafter. Litium jon-batteriet med 9,4 kilowattimmar ger i Panamera tillräckligt med el för knappt två mils fossilfri färd.

Ford C-Max

Så var turen kommen för Ford C-Max att ta del av den Aston Martin-liknande hexagonformade grillen som blivit Fords signum. Bakdelen lämnas orörd, men interiört städas mittkonsolen från knappar och den centralt placerade skärmen uppdateras med nytt infotainmentsystem.

Audi R8

Audi tog världen med storm när supersportbilen R8 debuterade 2007. Därför är förväntningarna skyhöga på nya R8 som delar bottenplatta och teknik med nyligen introducerade Lamborghini Huracan. Det kommer ge ordentliga viktsänkningar och ännu bättre prestanda för R8. Designmässigt kommer nya R8 påminna om den nuvarande, men blir lägre, bredare och aggressivare i sin framtoning. Premiär under 2015.

Lämna ett svar