Åkte fast för rattfylla 4 gånger på 30 timmar

Allt började när 53-årige John Lourenco från Rhode Island i USA, kraschade med en Dodge pickup. I baksätet satt två barn som fick lindriga skador.

När Lourenco kom till sjukhuset uppstod bråk och efter att han försökt kasta en kopp med urin på personalen hölls han kvar tills föräldrarna kunde hämta ut honom.

Hemma igen tog Lourenco nya tag och klockan sju på morgonen var det dags för en ny biltur. Lourenco kraschade nu med en Chevrolet och alkoholhalten i blodet var tre gånger den tillåtna på Rhode Island.

Men återigen släpptes Johan Lourenco till sina föräldrar.

Gav sig envist ut på vägen igen

Två gripande för rattonykterhet räckte inte för att sätta 53-åringen bakom galler. Och inte heller den tredje gången polisen träffade på Lourenco fick de stopp på honom. Fyra timmar efter kraschen med Chevroleten blev han stoppad i en Plymouth Barracuda sedan han vinglat på vägen.

Återigen plockades den notoriska fylleköraren in för tester – och återigen släpptes han fri efter sjukhusbesöket.

Efter de tre krascherna begav sig John Lourenco utanför staden och det kaotiska dygnet slutade med att han körde en traktor in i ett träd.

I kraschen ådrog han sig lättare skador och den här gången – efter fyra krascher och fyra besök på sjukhus – bestämde sig polisen för att hålla kvar Lourenco.

En domstol dömde honom att betala 25 000 dollar i böter för de tre första krascherna och han kommer att ställas till svars även för traktorincidenten.

Lämna ett svar