Aggressiv kvinna satte tänderna i bil

Efter att ha druckit stora mängder alkohol hamnade en kvinna från Cardigan i sydvästra Wales i bråk med tre främlingar utefter vägen under hennes vingliga resa hemåt, rapporterar Car marthen journal. Men den berusade och rosenrasande kvinnan nöjde sig inte med att bråka verbalt. När argumenten tog slut satte hon tänderna i sina antagonisters Fiat 500, och kom i domstolen att liknas vid Bondskurken ”Jaws”.

Hennes chockade offer beskrev i rätten hur de hörde ”ett knarrande metall-ljud” när kvinnan satte tänderna i den blandpolerade lacken. Bettet orsakade skador för motsvarande 3 000 kronor.

Sörjde död pojkvän

Den misstänkta kvinnan hade tidigare på kvällen varit ute och druckit stora mängder alkohol för att sörja sin döde pojkvän på vad som skulle ha varit hans födelsedag. När hon var på väg hemåt vid tvåtiden på natten blev hon aggressiv när hon träffade på ägaren till Fiaten och hennes två vänner. När de inte förstod vad de gravt berusade kvinnan sa körde de från platsen.

När de en stund senare hade parkerat utanför en restaurang kom den arga och berusade kvinnan efter och satte tänderna i bilens kaross mellan sidodörren och taket. Offren som tittade upp genom bilens taklucka har senare berättat att de hörde ett gnisslande läte när kvinnan satte tänderna i bilen och försökte dra upp bildörren.

Nekar till bilbett

Enligt den anklagade kvinnans försvarare hade hon under kvällen druckit stora mängder alkohol eftersom hon var upprörd och ledsen, men han menar att attacken inte kan liknas vid den kände Bondskurken med metalltänderna. Den misstänkta kvinnan nekade till bilbettet, men erkände våld mot de poliser som kom för att gripa henne.

Den arbetslösa kvinnan dömdes efter överläggningar till samhällstjänst och behandling för sitt alkoholmissbruk. Rätten menade att hon hade ”använt alkohol på ett olämpligt sätt för att lösa sina problem”.

Lämna ett svar