Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur använder avfall Automotive Oil för dieselbränsle

Eftersom dieselmotorer använder komprimering för att köra och inte förbränning som en bensinmotor, kan de drivas av en mängd olika bränslen. Förutom diesel, kan de också köra på vegetabilisk olja, mineralolja, fotogen och avfall fordonsindustrin olja. Så länge lämpliga försiktighetsåtgärder vidtas för att filtrera smutsig bil olja och blanda den med diesel, kommer du att märka någon skillnad i hur bilen körs, bränsleekonomi eller avgaser som kommer ut ur avgasröret. Saker du behöver
brukskniv
bungee rep One-micron filterpåse
Container
Gas kan
Visa fler instruktioner
1

Skär en skåra i varje sida på toppen av en mikron filterpåse och infoga varje krok från bungee rep i varje slits av filterpåsen.
2

Placera en behållare på marken för att fånga oljan. Storleken på behållaren kan variera i storlek från en 5-liters hink till en 55-liters fat, beroende på hur mycket avfall fordonsindustrin olja du har.
3

hänga väskan från en krok ovanför behållaren och sakta häll fordonsindustrin olja i filterpåsen och vänta på att oljan att helt rinna in i behållaren.
4

Sätt en tratt i en 10-liters bränsletanken och fyll den med den filtrerade motorolja.
5

Tillsätt ca 1 liter används fordonsindustrin olja per 10 liter diesel i fordonets tank att börja med och köra bilen som du normalt gör.

6

gradvis öka koncentrationen av motorolja över tid, men använd inte mer än 50 procent olja motor, eftersom detta kan orsaka en del mörkare rök komma ut ur din avgasröret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134570.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.