Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur att bogsera Snorkel UNO41G

Snorkel har varit i branschen för tillverkning av arbetsplattformar sedan 1946. Dess produkter ger arbetstagarna ett sätt att nå svårtillgängliga platser högt från marken. Den Snorkel UNO41G är en bomlift som kan lyfta upp till 500 pounds nästan 41 meter. Vid bogsering av UNO41G, behöver du ett dragfordon och en släpvagn som kan hantera 11.200 pund tyngd av hissen. Att se din utrustning bogsera kan denna belastning är viktigt för en säker resa. Saker du behöver Truck
flak trailer
spännband
Visa fler instruktioner
1

Bestäm dragkapacitet på din bil och släpvagn. Denna information ligger i bilens instruktionsbok och är tryckt på vagnens typskylten. Det är viktigt att både släp och fordon kan hantera 11,200 pounds av hissen.
2

Parkera fordonet och släpet på en plan yta och dra åt parkeringsbromsen. Sänk lastramper på baksidan av släpet.
3

Kör Snorkel UNO41G upp till den bakre delen av släpvagnen. Rikta hjulen med lastramper för släpvagnen.
4

Kör Snorkel uppför ramper och på flak trailer. Stanna när Snorkel vikt är centrerad på släpvagnen. Det är perfekt att ha cirka 10 procent av massan trycka ner släpets koppling till fordonet för en säker släptåg. Justera positionen för Snorkel tills vikten ser rätt.
5

Anslut spännband från ramen för Snorkel till släpfordonets krokar. Position sex band, som är klassade för vikten av Snorkel, jämnt runt hissen. Vinsch banden mycket snäva.
6

Dubbelkolla remmarna åtdragna. Gå runt bilen och släpet, inspektera anslutningarna. Kontrollera att släpets lampor fungerar i enlighet med lokal lagstiftning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149555.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.