Hur får man ett körkort i Minnesota över åldern av 18

Att få ett körkort ger dig friheten att lagligt köra en bil som helst och när som helst. Det ger också tillståndshavaren med en alternativ form av regeringen utfärdade-identifiering. Det finns några skillnader mellan att ansöka om ett körkort i delstaten Minnesota i vuxen ålder och som en mindre under åldern av 18. Instruktioner
1

studie för tentamen. En handbok för den skriftliga tentamen är tillgänglig alls Minnesota Department of Motor Vehicles platser, och denna handbok ger information som hjälper dig att klara provet. Förbi detta test är nödvändigt för att få ett körkortstillstånd, vilket gör att du kan lagligt köra inför och under i-bilen testet. Förare äldre än 18 behöver inte anmäla dig till någon förarens utbildning test, till skillnad från dem under 18 år.
2

Ta skriftlig tentamen. Potentiella chaufförer behöver bara gå in på någon Minnesota Department of Motor Vehicles plats och be att ta testet. Det skriftliga provet har 40 frågor, och sökanden har att få 32 av dessa frågor rätt - 80 procent -. För att passera och få ett körkortstillstånd
3

Skaffa ett fordon. Efter att ha passerat den skriftliga tentamen, sökande behöver en bil för att öva på och ta deras körkort. Bilen och sökande måste ha giltig försäkring, eller den sökande kan ta professionella körlektioner från ett företag som gör det möjligt för honom att använda fordonet på testdagen. Sökanden kan sedan boka tid för att ta förarprov sex månader efter att ha passerat hans skriftliga prov.
4

Passera förarprov sex månader efter att ha erhållit din magrare s tillstånd. Efter att ha passerat den sista körningen examen, måste du betala en avgift på $ 24 för att få din fulla körkort. När du betalar avgiften för ditt körkort, måste du signera en serie formulär. Förare över 18 kan underteckna dessa blanketter själva och behöver inte en förälder eller förmyndare att underteckna dem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145968.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.