Så att studera för en CDL i Missouri

I Missouri, måste du ha en kommersiell körkort (CDL) för att köra en lastbil som väger mer än 26.000 pounds, en släpvagn som väger mer än 10.000 pounds, ett transportfordon eller ett farligt material fordon . Du måste vara 18 för att köra inom Missouri, och 21 för ett farligt material påskrift eller att köra ut av staten. Du måste passera en eller flera kunskapstester beroende på licensen och påskrifter, och en serie av fristående yrkesprov som inkluderar inspektion, grundläggande kontroll av fordon och en på-väg-test. Saker du behöver
Identitetsbevis
bevis på uppehållstillstånd
Avgifter
Visa fler instruktioner
1

Studera Missouri Commercial Körkort Manual. Manualen är skriven för att hjälpa dig att klara de kunskaper och färdigheter tester.
2

Ansök om en kommersiell körkort. Boka tid vett Missouri State Highway Patrol att ta den kunskap och på provkörningar. När du ansöker om ett nytt CDL, måste du ta med legitimation och hemvist. Som av April 2011, kan du ansöka om ett treårigt CDL ($ 22,50) eller en sex-års licens (45 $).
3

Passera allmänbildning testet och eventuella ytterligare tester kunskap krävs för din licens. Den allmänna kunskapen test tas av alla sökande. Du kan också behöva testas på persontransporter, luftbromsar, fordon kombination, farliga material, tankfartyg, dubbel /trippel, och en skolbuss test. Ta och skicka de fristående yrkesprov
4

. Du kommer att testas på tre klassificeringar av kompetens: bilprovning fordon kontroll och på-väg-test. Under bilprovning måste du visa trucken är säkert att köra. Enligt CDL manual, kan du behöva gå runt bilen med examinator och förklara vad du bläddrar och varför. De grundläggande kontroll färdigheter tester kan omfatta linjärt uppbackning, fickparkering på båda sidor av vägen, och gränd dockning. Den on-road undersökning kommer att ske under ett test rutt med en mängd olika situationer. Du görs på din körförmåga och allmänt körbeteende.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145880.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.